Ultimate Kink & Swing
Ultimate Kink & Swing
Ultimate Kink & Swing

Datum: Zaterdag, 9 December 2023

Tijd: 20:00 - 2:00

Ultimate Dream, Willemstraat 9-B, Beek en Donk

Latitute: , Longtitute:

×

Toegang: 95,00 koppels, € 45,00 single dames

Ultimate Kink & Swing

Sekspositieve party

Ontdekking van Nieuwe Dimensies: Een Speelse BDSM Verkenning!

Hey geweldige mensen!

We zijn verheugd om een speciale avond van verkenning en plezier met jullie te delen! We begrijpen dat iedereen uniek is, en sommigen van jullie hebben misschien interesse getoond in het verkennen van het opwindende rijk van BDSM.

Dit wordt geen gewone avond - we gaan samen de wereld van Impact Play, Fire Play en de mysterieuze Violet Wand verkennen. Maar laten we eerst duidelijk zijn: communicatie en wederzijds respect staan centraal in alles wat we doen.

Wat je kunt verwachten:

  • Impact Play: Een spannende reis door de kunst van het sensuele spanking en andere vormen van 'impact'. We zullen zachte technieken en veiligheidspraktijken bespreken om deze sensaties op een speelse manier te verkennen.

  • Fire Play: Een unieke ervaring waarbij we de fascinerende wereld van vuur zullen betreden, met alle nodige voorzorgsmaatregelen en respect voor ieders comfortniveau.

  • Violet Wand: Een intrigerend elektrisch speeltje dat zorgt voor zachte en sensationele aanrakingen. We zullen de magie van de violet wand onthullen en ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt tijdens het ontdekken van deze stimulerende sensaties.

Belangrijk: Jullie comfort en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. We moedigen open communicatie aan, en als er iets is waar je je niet prettig bij voelt, laat het ons alsjeblieft weten.

Kom met een open geest, een nieuwsgierige ziel en, het allerbelangrijkste, de bereidheid om deze ervaring samen te delen. We kijken ernaar uit om met jullie te verkennen en te genieten van een avond vol respect, plezier en nieuwe ontdekkingen!

Dresscode: Uitdagende en sexy kleding, lingerie, kinky kleding, lak, leer, rubber, naakt, stijlvolle of zwarte kleding. Casual kleding is niet toegestaan.

Kijk voor meer informatie op FetLife.com.

Buffet

Als échte bourgondiërs willen we iedereen natuurlijk voorzien van een heerlijk buffet. Deze catering wordt vooraf geregeld. Daarom willen we iedereen vragen om jezelf altijd aan te melden voor onze events. Kijk bij het event hoe je jezelf kunt aanmelden. Jezelf op 'going' zetten wordt zeer gewaardeerd!

P.S. Reserveer op tijd want we willen niet dat je voor een gesloten deur komt te staan.