​Ultimate Restriction
​Ultimate Restriction
​Ultimate Restriction

Datum: Vrijdag, 24 Mei 2024

Tijd: 19:00 - 1:00

Ultimate Dream, Willemstraat 9-B, Beek en Donk

Latitute: , Longtitute:

×

Toegang: Per persoon € 50,00 All-in (Drank - Fingerfood - Faciliteiten)

Ultimate Restriction


Een nieuw evenement in de voor velen wel bekende club "Ultimate Dream", een event vooral gericht op bondage in al zijn vormen, waar dominantie en onderdanigheid tot volle uiting komt in de wereld van vrijheidsbeperking.

Waar je interesse op bondage gebied ook ligt, deze avond kun je het beleven. De volledige club is beschikbaar voor een spannend spel, de meubels die er staan mogen allemaal gebruikt worden, denk hierbij aan kooien, andreaskruis, en diverse suspension punten. Tegelijkertijd is er ook ruimte om kennis te maken met voor jou nieuwe manieren van bondage.

Om deze avond speciaal te maken zal er een demonstratie zijn van Marc van Vlaanderen, waarbij hij een aantal attributen mee zal nemen en zal gebruiken, onder andere een complete segufix set is deze avond beschikbaar. Daarnaast zal er kunnen worden gehangen in een slaapzak en is er de mogelijkheid om in een opblaaszak te kruipen.

In de loop van de avond zal er tevens een demonstratie worden gegeven waarbij er iemand volledig zal worden ingegipst. 

Mocht U als Meester(es) nog een rekening hebben open staan met uw subje is dit de avond en plek om deze in te lossen. Gezien de tijd van het jaar kan er ook buiten gespeeld en gezweept worden, naast de mogelijkheden die de club biedt mag er natuurlijk ook eigen materiaal mee worden genomen, hoe leuk zou het zijn als we een chain gang konden maken van subjes in dwangbuizen?

De avond is zoals altijd volledig verzorgd, als dresscode gaan we voor kinky/sexy, latex, rubber, leer zolang het maar de uitstraling heeft die past bij de avond. Casual wordt niet toegelaten. De deuren openen om 19:00 waarbij je ontvangen wordt door één van de hosten voor een korte rondleiding. Drank en Fingerfood zijn in de prijs inbegrepen. Stuur een e-mail met je (Fetlife-)naam, datum en naam party naar info@ultimate-dream.nl om je aan te melden voor dit event.

Natuurlijk gelden er ook op dit event een aantal regels, waarvan wij verwachten dat iedereen zich daaraan zal houden, voor de zekerheid nemen we ze toch even mee:

-        Event is open voor alle genders en rollen, waarbij we respectvol met elkaar om gaan.
-        Consent voor alle handelingen is vereist. Om te voorkomen dat er dingen gebeuren die je niet wil wordt er enkel met consent gespeeld. Mocht dit niet worden gevolgd, spreek dan iemand van de organisatie of locatie aan.
-        De dresscode is er niet voor niks, kleed je zoals je wilt, maar wel binnen het spectrum om te voorkomen dat je wordt weggestuurd. Omkleden op locatie is mogelijk, daarnaast zijn er lockers beschikbaar.
-        Omdat het event gericht is bondage en restrictie zou het mooi zijn als onderdanige ten allen tijden boeien dragen, en zo mogelijk ook gewoon vastzitten, dit om duidelijk onderscheid te hebben tussen dominant en onderdanig.
-        Maak je gebruik van attributen van de club, laat deze naderhand dan weer schoon achter, zodat iemand anders er ook lol aan kan beleven.
-        Telefoons zijn niet toegestaan in de club, om te voorkomen dat er mensen op foto’s staan terwijl ze dat niet willen dienen telefoons in de lockers te blijven. We proberen een fotograaf beschikbaar te hebben die na consent foto’s kan maken van bepaalde situaties.
-        Zonder partner komen is mogelijk, echter kunnen we geen spel garanderen. Probeer je te mengen in de groep en voorkom dat je opdringerig wordt zodat de sfeer voor iedereen fijn blijft.

De avond wordt georganiseerd door @bondlove90 en @lena-lilith-11, we zijn nog aan het kijken voor uitbreiding in de avond, zodat er meerdere hosts rondlopen. Voor vragen kun je momenteel terecht bij ons, of via de mail naar Ultimate Dream.

Hopelijk tot de 24ste!